Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Travel Service
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Croaziera si Recreere in Florida si Caraibe
2235 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ziua 1 – Bucuresti-Orlando

Prezentare la Aeroportul Otopeni si plecare spre Orlando. Sosire in Orlando. Transfer aeroport-hotel. Cazare in hotelul de 3 stele ,,Orlando Metropolitan Resort’’sau similar. Orlando mai este numit ,,Orasul Minunat’’ deoarece are o multitudine de parcuri, dar cunoscut mai ales pentru ,,Walt Disney World’’.

Ziua 2 – Orlando

Nu ati venit doar pentru odihna, ci si pentru a vizita obiectivele turistice din Orlando. De exemplu ,,Walt Disney’’ este un parc de distractii ce poate fi frecventat atat de copii cat si de parinti. Walter Elias Disney este bine cunoscutul regizor ce a realizat o multime de filme, dar si un inovator al animatiei si al parcurilor tematice, de aici si numele mega-parcului. Acesta are patru parti tematice.

In anul 2010 a fost inaugurat parcul ,,Lumea magica a lui Harry Potter’’. Fanii celebrei serii de carti ,,Harry Potter’’ vor putea vizita studiourile Warner Bros. in care au filmat actorii Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint.
Cazare in Orlando la hotelul Orlando Metropolitan Resort sau similar.

Ziua 3 – Grand Bahama
Plecare cu avionul Mauiva catre Grand Baham – Puteti incepe intr-un mod cu adevarat spectaculos aceasta experienta cu un confortabil zbor privat in locatiile cele mai iubite: Orlando, Florida.

La solicitarea dvs. va oferim mai multe detalii.
Din Gura in Gura