Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Travel Service
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Circuit turistic Triunghiul de Vest - SUA
1536 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ziua 1: Bucuresti – Los Angeles

Prezentarea la aeroportul Otopeni si plecare spre Los Angeles (zbor cu escala). Sosire in Los Angeles. Bine ati venit la Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune; o Mecca culturala cu peste 300 de muzee si o vreme intotdeauna placuta.Transfer si cazare in Los Angeles.

Ziua 2: LOS ANGELES

Tur panoramic de oras (4 ore cu ghid local): Hollywood, Chinese Theater, Beverly Hills, Sunset Strip Boulevard. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Cazare in Los Angeles.

Ziua 3: LOS ANGELES – LAS VEGAS

Plecare in circuitul Triunghiul de Vest, cu autocarul spre Las Vegas – paradisul creat de om – traversand desertul Mojave. Bucurati-va de cazinourile non-stop, distractia din plin si restaurantele mari. Cazare in Las Vegas la Hotel Circus Circus. Optional: Tur cu elicopterul sau tur de noapte al orasului.

Ziua 4: LAS VEGAS

Bucurati-va de o zi de timp liber in Las Vegas. In aceasta zi puteti vizita hotelurile spectaculoase; puteti participa la una din excursiile optionale sau pur si simplu va puteti relaxa la piscina. Las Vegas are cate ceva de oferit pentru fiecare vizitator. Aveti intreaga zi sa explorati acest faimos oras al lumii.Cazare in Las Vegas la Hotel Circus Circus.

La solicitare va oferim intregul program.
Din Gura in Gura